Några utvalda Projekt

Vi värnar om kundens integritet, därav några få utvalda bilder

Saltsjöbaden

I detta projekt utförde vi elinstallationer i ett nytt poolhus, trädgårdsbelysning, installation av 2st elbilsladdare  samt diverse installationer i huvudhuset. Här la vi även ca 50kvm markvärme samt installation av markvärmecentral. 

Lidingö

Detta projekt var extra spännande för oss, här var vi med från start med uppbyggnaden av denna underbara sekelskiftvillan på ca 700kvm. Här utförde vi all elinstallation samt installerade ett KNX system som styr i princip hela husets funktioner. Under detta projekt hade vi ett väldigt nära samarbete med Landström Arkitekter.

Nacka

Elinstallationer i nytt garage samt trädgårdsbelysning. Även här la vi markvärme på ca 90kvm. Pga den stora effekten markvärmen krävde byggde vi ett eget markvärmeskåp där vi dela upp ytan i 3 olika zoner. Zonerna styrdes med hjälp av tidsintervaller, denna markvärmeanläggning kunde även startas och stängas av på distans med hjälp av mobiltelefonen. 

Värmdö

Elinstallationer i ett nyproducerat bastuhus åt en återkommande kund. 

Strandvägen

Här utför vi en totalrenovering av kundens elanläggning. Allt blir nytt. Detta projekt är väldigt speciellt då det är 2st lägenheter som ska byggas ihop till en stor våning på ca 700kvm. Denna våning ska även kunna delas upp i ett senare skede utan ett större ingrep. 

Gamla Stan

Här hade kunden alla sina golvvärmetermostater i elcentralen. Vi bytte ut dessa till termostater som kan styras via mobilen/surfplatta genom wifi. Vi utförde även andra elinstallationer i kundens nya badrum samt upphängning av design armaturer.

Pågående - Lidingö

Här utför vi en totalrenovering av el och larmanläggningen. Vi utför även projektering för detta projekt.